Inicio

  • IXP Pemento do Couto
  • IXP Pataca de Galicia
  • DOP Arzúa-Ulloa
  • DOP Pemento de Herbón
  • Capón de Vilalba
  • IXP licor de herbas de galicia
  • IXP augardente de herbas de galicia
  • IXP ribeiras do morrazo
  • IXP Mel de Galicia
  • IXP Ternera Gallega
  • DOP Cebreiro
  • IXP Pemento da Arnoia
  • viño monterrei
  • viño da terra de betanzos
  • DOP San Simón da Costa
  • IXP Faba de Lourenzá
  • Rías Baixas
  • IXP Pan de Cea
  • DOP Queixo Tetilla
  • Vaca Gallega / Buey Gallego
  • viño ribeira sacra
  • viño da terra val de miño ourense
  • IXP Tarta de Santiago
  • IXP Lacón Gallego
  • IXP Pemento de Mougán
  • IXP Pemento de Oímbra
  • viños valdeorras
  • C.R. Agricultura Ecolóxica de Galicia
  • IXP Castaña de Galicia
  • IXP viño augardente de galicia
  • IXP Viño da Terra de Barbanza e Iria
  • IXP Grelos de Galicia
  • Ribeiro
  • IXP licor cafe de galicia

Novas

Consulta as nosas novas para estar informado das noticias e eventos de maior actualidade

Stand da Agacal o pasado ano en Fruit Attraction

Convida á participación das empresas que comercializan produtos amparados por algunha denominación de orixe ou indicación xeográfica protexida.

Foto: patacadegalicia.es

Os cambios principais consisten na ampliación da área de produción a toda a comunidade autónoma e a introdución de dúas novas variedades, a Agria e a Fina de Carballo.

A Agacal constrúe tres invernadoiros para prácticas de produción ecolóxica en centros escolares

No marco dun plan piloto aprobado en novembro de 2019, a Axencia Galega da Calidade Alimentaria (Agacal) instalou tres invernadoiros en centros educativos dos denominados CRA (colexios rurais agrupados) de Tomiño, Coristanco e Ribadavia.

Receitas

Descubre as receitas que podes elaborar cos nosos produtos con denominación de orixe ou indicación xeográfica protexida, produtos ecolóxicos e produtos artesanais