Inicio

Noticias

Consulta nuestras noticias para estar informado de las noticias y eventos de mayor actualidad

Foto: patacadegalicia.es

Os cambios principais consisten na ampliación da área de produción a toda a comunidade autónoma e a introdución de dúas novas variedades, a Agria e a Fina de Carballo.

A Agacal constrúe tres invernadoiros para prácticas de produción ecolóxica en centros escolares

No marco dun plan piloto aprobado en novembro de 2019, a Axencia Galega da Calidade Alimentaria (Agacal) instalou tres invernadoiros en centros educativos dos denominados CRA (colexios rurais agrupados) de Tomiño, Coristanco e Ribadavia.

Todo a punto para que comece en Vigo o primeiro concurso para bloggers gastronómicos

Promocionar os produtos con DOP e IXP é o obxectivo principal deste evento

Recetas

Descubre las recetas que puedes elaborar con nuestros productos con denominación de origen o indicación geográfica protegida, productos ecológicos y productos artesanales